Algemene Schilderwerken


Schilderwerken


Al meer dan 10 jaar staat De Groene Olifant garant voor de perfecte afhandeling van binnen-, buiten- en spuitschilderwerken. Onze vakmensen zijn gescreend én getraind om te werken op verschillende oppervlakten en met een uitgebreid gamma aan materialen en technieken, afgestemd op uw wensen.

lees meer

Behangwerken


De keuze van de juiste behangsoort kan zowel het wooncomfort als de levensduur van een woning verbeteren. Met hun grondige vakkennis en jarenlange ervaring, begeleiden de medewerkers van De Groene Olifant u vanaf deze keuze tot de finale afwerking van de behangwerken, binnen uw budget.

lees meer


Gevelreiniging


Het behandelen van een gevel gaat om meer dan het esthetische aspect. Of het nu gaat om een vuil oppervlak dat wordt ontmost of gereinigd, of een vlak dat nood heeft aan renovatie of een coating, uw gevel zal er na een behandeling door de vakmensen van De Groene Olifant weer als nieuw uitzien.

lees meer

Vloerbekleding


De keuze van vloerbekleding kan de uitstraling van een kamer sterk beïnvloeden. De Groene Olifant staat u dankzij jarenlange ervaring met uiteenlopende soorten vloerbekleding bij tijdens de zoektocht naar de meest geschikte vloer, rekening houdend met zowel het esthetische als het praktische aspect.

lees meer