Buitenschilderwerken


Onderhouden van uw exterieur!

Buitenschilderwerken worden door een schilder op een andere manier benaderd dan de binnen-varianten, in de eerste plaats omdat de weerselementen inwerken op buitenmuren, -ramen en -deuren. Bovendien bestaat een buitengevel vaak uit een ander materiaal en grotere afmetingen dan een afgewerkte binnenmuur, wat ook een andere aanpak vraagt.

Het laten schilderen of behandelen van de gevels van uw woning heeft verschillende voordelen. Uw woning zal er niet enkel verzorgder en opgefrist gaan uitzien, maar ook vochtproblemen kunnen op deze manier worden opgelost.

Bovendien zorgen de vakmensen van De Groene Olifant er ook voor dat scheuren en andere beschadigingen eerst worden gerepareerd vooraleer het schilderen aan te vangen.

Wat deuren en ramen betreft, is het zeker in het geval van het buitenschrijnwerk aan te raden om jaarlijks een schilderbeurt te voorzien. Houten ramen en deuren zijn het meest gevoelig voor slijtage door weersomstandigheden waardoor ze het meest baat hebben bij periodieke schilderwerken, maar ook PVC en aluminium ramen kunnen worden geschilderd indien u uw woning een andere uitstraling wil geven.