Een schildersbedrijf als partner!

Schildersbedrijf De Groene Olifant is een gekwalificeerde en verzekerde partner/schilder voor al uw schilderwerken, wandbekleding, gevelreiniging en vloerbekledingen. Wij zijn werkzaam in heel België. Wij bieden de beste kwaliteit aan die voor uw geld beschikbaar is.

De keuze voor al uw schilderwerken! Zowel voor interieur als exterieur! Bij ons zetten wij de klant eerst. Onze goed getrainde en ervaren vakmensen zijn vastbesloten om het u, de klant, naar de zin te maken om u helemaal tevreden te houden met onze projecten. Het is ons doel om u als klant voor het leven te behouden.

Al ons werk wordt gedaan door onze experts die nauwkeurig gescreend worden voor ze verwelkomd worden in ons team. Onze vakmensen doorgaan een extensieve training om professioneel, energiek en hoffelijk om te gaan met de klanten.

Onze klanten zijn altijd tevreden met onze resultaten en de positieve instelling die onze werknemers uitstralen. Onze mensen rusten niet tot ze hun taak tot een goed einde hebben gebracht!