Binnenschilderwerken


Onderhouden van uw interieur!

De meest voorkomende binnenschilderwerken zijn deze van muren en plafonds maar ook deuren, ramen en trappen moeten wel eens worden geschilderd. Wat deze verschillende schilderwerken met elkaar gemeenschappelijk hebben, is het belang van de juiste voorbereiding van het materiaal dat moet worden geschilderd. Denk maar aan het afschuren van hout, het aanbrengen van een primer of het repareren van beschadigingen. Ook voor deze voorbereiding, kunt u rekenen op de vakmensen en schilders bij Schildersbedrijf De Groene Olifant.

Muren, en ook plafonds, worden meestal geschilderd met een verf op waterbasis, zoals latexverf of actylaatverf , omdat deze geen sterke geur achterlaten in uw woning.

Ook spuit schilderen is mogelijk, wat vaak goedkoper en sneller is, maar meer voorbereiding en een specifieke technische vaardigheid vergt. De hiervoor opgeleide medewerkers van de Groene Olifant nemen deze zorgen volledig voor u weg.

Deuren en trappen worden in een woning doorgaans veel gebruikt, waardoor ze na verloop van tijd slijtage vertonen. Schilderwerken zijn in dat geval een ideale manier om deze weg te werken én om uw deuren en trappen langer mooi te houden. Voor een trap maken we bijvoorbeeld gebruik van tweecomponent coating, bestaande uit een basis en een extra verharding om slijtage tegen te gaan. Er bestaat zelfs antislipverf, die met stip zijn nut bewijst op trappen.