Wandbekleding

Behangen en wandbekleding

Het is geweten dat de juiste wandbekleding uw wooncomfort bevorderden en de levensduur van uw woning verhogen. Schildersbedrijf De Groene Olifant staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid van alle behangen en behangwerken voor een budgetvriendelijke prijs.

Voor ons bent u geen klant, maar eerder een partner. U wordt betrokken en steeds op de hoogte gehouden van al uw behangwerken. U bent op zoek naar een vakman die kwaliteit tot in de kleinste detail levert? Neem dan gerust vrijblijvend contact op en wij helpen u graag verder.

behang-wandbekleding

Behang maakt van elke kamer een inspirerende ruimte.

CEO Arif Ülvan

Soorten behang

Papier behang

Papierbehang is een veelgebruikte behangsoort. Dit komt mede doordat het een goedkopere soort behang is. Zoals de naam al zegt, is het behang gemaakt van papier.

Vinyl behang

Vinylbehang is een behangsoort waarvan de toplaag of het gehele behang uit vinyl bestaat. Wanneer alleen de toplaag uit vinyl bestaat dan is de onderlaag van een ander materiaal gemaakt.

Acryl behang

Acrylbehang is behang waarbij gebruik is gemaakt van acrylaatverf. Het is mogelijk om reliëf aan te brengen met deze acrylaatverf. Het voordeel hiervan is dat het behang minder snel zal verkleuren.

Glasvezel behang

Een relatief nieuwe behangsoort is glasvezelbehang. Deze behangsoort is gemaakt van fijne glasvezels daar waar normale soorten behang vaak gemaakt worden van papier.

Textiel behang

Textielbehang bestaat uit natuurlijke of synthetische vezels waardoor het behang een exclusieve uitstraling krijgt. Je kunt gemakkelijk een bijzondere en warme sfeer creëren met textielbehang.

Vlies behang

Tegenwoordig is vliesbehang het alternatief voor klassiek behang. Daarnaast wordt het ook vaak gebruikt als onderlaag voor verf of ander behang. De stof van vliesbehang is licht en toch erg stevig.

Behangwerken - Doe Het Zelf

Wanneer je behang op de muren in je huis wilt dan kun je dit natuurlijk laten aanbrengen door een vakman, maar je kunt het ook zelf doen. Wanneer je zelf gaat behangen, zijn er wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om dit tot een succesvol einde te kunnen brengen.


Sidebar Menu